Log in

Forgot password?

Don't have an account? Register

Registration

Are you human?

Already have an account? Log in

Zoek op microbranderijen.nl

Reset
Leestijd: minder dan een minuut

Ook interessant:

Degassing van koffie: Waarom is het belangrijk?

Degassing is het proces waarbij koffiebonen na branding koolstofdioxide (CO₂) vrijlaten, meestal 1-14 dagen. Dit beïnvloedt de smaak, vooral...

Schaduwteelt: Duurzame koffieproductie uitgelegd

Schaduwteelt – ook wel ‘shade-grown’ genoemd – is een duurzame methode waarbij koffieplanten onder bomen groeien, wat biodiversiteit bevordert...

Koffiebonen: De basis van elke goede kop koffie

Koffiebonen zijn de zaden van de koffieplant, meestal arabica of robusta, die na oogst worden gebrand voor consumptie. Microbranderijen...

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen reacties