Log in

Forgot password?

Don't have an account? Register

Registration

Are you human?

Already have an account? Log in

Zoek op microbranderijen.nl

Reset
Leestijd: minder dan een minuut

Ook interessant:

Koffiebranding: Hoe ontstaat de perfecte smaak?

Koffiebranding is het verhitten van groene bonen om smaken zoals nootachtig, fruitig of chocoladeachtig te ontwikkelen. Microbranderijen branden in...

Degassing van koffie: Waarom is het belangrijk?

Degassing is het proces waarbij koffiebonen na branding koolstofdioxide (CO₂) vrijlaten, meestal 1-14 dagen. Dit beïnvloedt de smaak, vooral...

Schaduwteelt: Duurzame koffieproductie uitgelegd

Schaduwteelt – ook wel ‘shade-grown’ genoemd – is een duurzame methode waarbij koffieplanten onder bomen groeien, wat biodiversiteit bevordert...

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen reacties